Werken bij EDCO in de logistiek: iets voor jou?!

EDCO is met haar logistiek centrum gevestigd in Deurne. In 2013 heeft EDCO dit logistiek centrum als één van de grootste logistieke centra in Europa gebouwd. EDCO is daarmee als onderneming inmiddels ook gegroeid tot meer dan 300 medewerkers, waarvan er ongeveer 120 werkzaam zijn op de logistiek afdeling van EDCO.

De logistieke afdeling van EDCO vergaart en controleert alle orders en maakt ze klaar voor verzending. het volledige logistieke proces is gericht op snelheid, nauwkeurigheid en stiptheid. Door toegewijde, gemotiveerde medewerkers en hun grondige planning worden orders in een zeer korte tijd verwerkt. Vanwege dit efficiënte proces vinden artikelen snel hun weg naar vele landen wereldwijd. Eén van de kernpunten van het ondernemingsbeleid van EDCO is de voorraadopslag. Vanwege onze unieke opslagcapaciteit voor meer dan 235.000 pallets is het overgrote deel van onze artikelen altijd op voorraad en gereed voor levering. Het inventarisbeheersysteem is volledig geautomatiseerd, waardoor onze doorlooptijd snel en efficiënt is. Het computergestuurde systeem in onze magazijnen waarborgt de perfecte verwerking van in- en uitgaande orderstromen.

Collegialiteit

In deze dynamische omgeving zijn wij altijd op zoek naar goede krachten. Mensen die er voor zorgen dat het logistieke proces binnen EDCO goed verloopt. Mensen die willen werken als magazijnmedewerker, maar ook mensen die willen meedenken met de bedrijfsvoering. Ben je flexibel als er een grote klus aankomt en heb je ook hart voor de zaak. Dan voel jij je thuis bij EDCO. Je komt namelijk te werken in een top team met een informele, no-nonsense sfeer met een Brabants karakter, waarbij collegialiteit centraal staat.


 

Vacatures
inEindhoven
inEindhoven
inEindhoven
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inEindhoven
inVertrouwelijk