Hoofdkantoor en showroom

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven van hieruit worden allerhande zaken geregeld zoals verkoop, inkoop, customer service, product testen en ga zo maar door. Het paradepaardje van de onderneming, de showroom, heeft een oppervlakte van meer dan 10.000 m2 waar meer dan 20.000 verschillende artikelen op een aantrekkelijke wijze staan gepresenteerd. Dit geeft een goed overzicht, want de artikelen zijn gesorteerd op productgroep, thema en merk.

Ons assortiment bestaat onder andere uit huishoud, elektronica, tuin-, fiets-, sport-, feestartikelen, speelgoed, gereedschap, auto- en truckaccessoires en licentieartikelen. Vanwege ons uitgebreide assortiment, onze aantrekkelijke presentatie, klantvriendelijke medewerkers en gastvrije omgeving ademt de showroom een prettige sfeer. De ruimte gonst van de vroege ochtend tot de late avond van de activiteit. EDCO is uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 300 medewerkers waarvan er ongeveer 130 werkzaam op het hoofdkantoor.

Groei jij met ons mee?

EDCO groeit, ook internationaal. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die met ons meegroeien. We hebben verschillende vestigingen in Europa en in het Verre Oosten daar komen nog steeds nieuwe vestigingen bij.

Vacatures
inEindhoven
inEindhoven
inEindhoven
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inEindhoven
inVertrouwelijk