Een Brabants karakter

EDCO is een familiebedrijf en sinds 1978 uitgegroeid tot een internationaal opererende handelsonderneming. Met ons non-food assortiment bestaande uit meer dan 20.000 producten in uiteenlopende categorieën streven wij met al onze medewerkers naar optimale klantgerichtheid. Door de hele organisatie heerst de handelsgeest, een no-nonsense cultuur waarin de mouwen worden opgestroopt. We selecteren onze collega’s zorgvuldig, zodat ze optimaal kunnen presteren in onze dynamische organisatie met een Brabants karakter. Bij deze selectie wordt naast ervaring ook gelet op persoonlijke eigenschappen en ambitie. Binnen onze organisatie streven wij altijd naar het maximale en aan dat succes liggen een aantal kerncompetenties ten grondslag:

  • Klantgericht;
  • Resultaatgericht;
  • Initiatief tonen;
  • Samenwerken.

Onze merken

EDCO voert een groot aantal productlijnen onder hun eigen merknaam. Elk merk heeft een duidelijk herkenbare en goed vormgegeven verpakkingslijn. We leveren huismerkproducten aan een aantal klanten. Bekende A-merken zoals Grundig, Kinzo, Duracell, Black + Decker, Motorola en All Ride zijn ook opgenomen in ons assortiment. Vanwege onze vele en uiteenlopende productlijnen kunnen we een uitgebreide reeks artikelen bieden. EDCO is daarnaast ook voortdurend op zoek naar nieuwe productideeën en -concepten.

Ons maatschappelijk verantwoord ondernemerschap

EDCO vindt verantwoord handelen een vanzelfsprekend onderdeel van haar zakelijke bezigheden. Binnen EDCO worden de omstandigheden op de werkplek, het milieu en eerlijke handel als essentieel gezien. We investeren zowel tijd als middelen om onze inzet voor verantwoord gedrag vorm te geven.

Zo kunnen we waarborgen dat onze activiteiten voldoen aan strenge milieunormen en dat natuurlijke hulpbronnen zo efficiënt mogelijk worden gebruikt. Respect, integriteit en duurzaamheid zijn onze aandachtspunten.

EDCO wereldwijd

EDCO heeft verschillende vestigingen en showrooms in heel Europa. Daardoor kunnen we onze klanten direct van dienst zijn en beter reageren op hun specifieke wensen. EDCO heeft ook verschillende vestigingen in het Verre Oosten met een omvangrijke showroom. Daarvandaan kunnen producten vlot naar andere continenten worden verstuurd.

Newco

Naast EDCO vind je op deze website ook vacatures van onze dochteronderneming Newco. Newco is leverancier en distributeur van non-food artikelen en op dit gebied marktleider in het petrolkanaal binnen de Benelux. Met een productaanbod van bijna 3.000 artikelen is het mogelijk om iedere tankshop van een op maat gemaakt non-food assortiment te voorzien. Met een compleet assortiment, een leverbetrouwbaarheid van 98% op alle bestellingen en altijd verrassende promoties helpt Newco Europe om meer rendement uit non-food te halen. Meer informatie vind je op www.newco-europe.nl.

Vacatures
inEindhoven
inEindhoven
inEindhoven
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inEindhoven
inVertrouwelijk